Sabtu, 23 April 2011

Home » , » BEN ASHAARI CARI BLOG LAH

BEN ASHAARI CARI BLOG LAH

Ahaaa..dapat jugak curi masa untuk menulis disegmen Abg Macho kita ini  siapa lagi kalau bukan Ben Ashaari.Jangan lupa untuk undi dia dalam Blogger Of the Year.Untuk undi klik SINI.

Ops..sebelum melalut baik aku tulis siapa yang mempengaruhi aku membuat blog?
Buat blog sebenarnya aku tak berapa minat kerana terhalang oleh kesibukan masa dan tak mampu nak membahagikan masa untuk berblog.Semua ini kerana kesibukkan kerja.Tapi apabila aku lihat pak cik aku dok mengadap laptop tiap-tiap hari aku menjadi hairan,aku bertanya apa dia buat dia kata buat blog."Ada masa ke?"aku tanya."Ada kalau kita pandai curi masa...masa itu kita yang uruskannya..pandai-pandailah curi masa pasti boleh."jawab pak cik aku.Dia menyuruh aku buat satu blog dan cuba curi masa untuk buat entri dan ternyata saranannya betuk dan terbukti hari ini.Aku dapat siapkan satu segmen oleh abg Ben walaupun sibuk nak buat report company.Yang mempengaruhi aku berblog ialah pak cik aku.

Idola dan sumber inspirasi aku dalam berblog ialah pak cik aku.Siapa lagi kalau bukan dia?Setiap jam ada saja entri baru dalam blog dia..kalau tak caya cuba singgah ke SINI

20 ulasan:

solo molo berkata...

singgah dari segmen Abg Ben...
selamat berblogging !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

~C-K-K~ berkata...

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging... salam perkenalan..^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

fuuyooh berkata...

salam kenal.. n follow.. dtg dari blog abg ben..hehehe
Gula-gula benci dengan aku

nadiemsharmz berkata...

salam..golek2 dari incik beng punye segmen!!..hepi bloging!!!

teh fatihah berkata...

hai..hai...singgah from blog abe ben.!salam kenal2 n slamat berblogging yeah :)
jum follow !!

http://tehfatihah.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Azzah berkata...

datang singgah n follow dari blog BA

Pembawa_Wacana berkata...

PW tinggalkan jejaknyer di sini..:)

fashah84 berkata...

salam ziarah dr blog abg ketul...

semoga terus berjaya dalam dunia blog..:-)

syuwai berkata...

salam kenal dari bl0g bro beng ^^

ni nak pendapat je lah ea, klu boleh, deaktifkan la psswrd utk drop cmmnt tu, lagi nampak mesra sesama bl0gger..

Shaherah berkata...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

aza berkata...

dtg dri segmen abg ben..

salam ukhuwah dari aza...

:)

anismelon berkata...

singgah sini dari segmen abg ben..salam perkenalan..:)

Syuxer berkata...

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

amny berkata...

salam kenal dr blog bro benn..

amni folo sinii..^^

mai la ke blog amnii.

http://limelog.blogspot.com/

AHMAD AZRI BIN DERIS berkata...

dari segmen mr. ben......jom rancang kewangan di blog saya....

Lulu caldina berkata...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

KK berkata...

hye..

ronda2 blog dari segmen incik ben..
keep it up! ^^

Ninie Dora berkata...

hyee hyee...

singgah sini..

entry trbaru http://kisahniniedora.blogspot.com/2011/06/cinta-stiletto.html

munira sajuti berkata...

kite lambat report. sorry. salam kenal2 ea :)

YNA berkata...

salam kenal :)

happy blogging ya? :)