Selasa, 15 Mac 2011

Home » , » BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

Saya Noramlina ,baru sahaja berjinak-jinak dengan dunia blog ini.Kuala Lumpur iaitu Kg Baru tempat kelahiran.Sekarang bekerja sebagai kerani di sebuah syarikat swasta.Dilahirkan pada tahun 1990.Kegemaran macam biasa menulis dan membaca terutama novel.

Banyakkan blog yang saya sudah terjah semenjak menulis blog ini.Ini semua dilakukan untuk mencari ilmu bagaimana seseorang blogger itu menulis atau memberi info untuk menarik perhatian pembaca.Blog yang saya suka masuk ialah blog borakkosong.com.Ini kerana terdapat macam-macam infomarsi yang terdapat di blog tersebut.Kadang -kadang cerita yang keluar diblog tersebut mendahului akhbar-akhbar di negara kita.

Buat masa ini belum ada blog yang saya tak suka masuk membaca entri kerana sebagai yang baru hendak bertahtih di dunia blog saya perlu membaca untuk dijadikan panduan saya di dunia blog ini.(bukan jawapan selamat kerana untuk mencari ilmu semua mesti kita redah walaupun tak suka)

Harapan saya pada blog saya ini agar suatu hari nanti saya akan ketemui identiti blog saya sendiri dan berharap dapat dikenali ramai serta dapat mengenali ramai orang.

35 ulasan:

Dda Ly berkata...

kita punya hobi yang same..:)

meh ke rumah..
~saye anak selangor~
keep in touch ye..♥♥♥

Chekgu Azrine berkata...

salam singgah dari blog segmen BA

jemput2la singgah ke blog saya...

blogger Selangor

http://azrinzfamily.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Syarifah Nornazrah Al Yahya berkata...

salam singgah dr blog abg ben. Takpe, bertatih2 dahulu...nnt lari laju2 okey :)

Qaseh dalia adelia berkata...

borakkosong mmg byk info pun dear like

Cikin berkata...

jalan dari blog abg ben :)

pRiNCe berkata...

prince blogger kuala lumpur..
datang dari segmen abg ben..
maap la ye...prince ni newbiee lagi...:)

shah-kayrul berkata...

salam kenal...terjah dari blog ben...

melawat kengkawan kat wilayah KL...

sayangku berkata...

terjah ke sini dr blog abg ben
yeeehaaaaa...

pearl jade berkata...

salam kenal dari blog BA :)

KL kt mana dik?

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ berkata...

support blogger2 kl..

jom jengah kak pinky jom =)

miss epa berkata...

dtg melawat dr BA.
salam kenal.
jom usha blog sy.

http://missepafazwin.blogspot.com

fRaMe+LenSeS berkata...

Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

♥yaya budak suka embun♥ berkata...

salam perkenalan dari yaya :)
YAYA DARI MANA YA??

Tok Esah berkata...

Tok dtg dari ganu!! mnyapa cucu jap!! hehe

Oghang Ganu Maghi Menyapa!!

PiNky@hEarT berkata...

orang penang mai terjah! =p

mas.saari berkata...

singgah n follow dari segmen BA
salam perkenalan..

seronoknya dapat berkenalan dengan blogger2 dari negeri lain!

~nsar~ berkata...

salam ziarah negeri....

khairiyah berkata...

salam kenal dr saye blogger selangor..da follow..meh la
jenguk sini lak ea ;)

http://kayriearies.blogspot.com/2011/03/segmen-ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

solo molo berkata...

0rang k0lumpo datang menjengah...
satu negeri rupanya...

:: Bila N'Lela Tasuki menjadi Miss Cornfius........... berkata...

salam perkenalan..
singgh dr segmen abg ben..
jom singgh sini..

http://norleladasuki.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

cik ayin berkata...

blogger pahang sini..datang dari belog abg ben :)

Hafizi@Online berkata...

salam perkenalan...edy 4low you...4low me back yer http://al-kisahhafizionline.blogspot.com/...mekasih (^_^)

... berkata...

as salam..

datang ziarah dari segmen encik ben~
saya blogger kuala lumpur
ukhwah dari saya. follow kamu~
eh. borak kosong@ eddy, memang menarik. ada je dia dapat idea nak menulis

=)

mai dtang terjah saya pula

ben ashaari blogger ikut negeri

irzat adam berkata...

org perak dtg menerjah...sabo je le..hehe

Kei Seichi berkata...

melawat blog orang KL oleh orang melaka...
salam perkenalan...

http://geekzster.blogspot.com/

Fyqa berkata...

salam singgah dri segmen yg sma

http://fyqafullstop.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

:D

Mamaleesya berkata...

jenjalan melawat

http://diarialeesya.blogspot.com/

Mutiara Bernilai berkata...

slamat pagi..

org kuantan yg bkerja di KL WP dtg malawat..

jum jd kwn jum..

snang2 nati kite leh jupe kn? :)

folo kamu sudaahh.. :)

amalina berkata...

Terima kasih kawan-kawan yang ziarah blog ini semoga kita akan berkawan...teriam kasih kerana meninggalkan komen dan jadi follower

Diari-Selebriti-Mama berkata...

slmt bknalan..orang kampung baru
singgah dari segmen BA.
n terus follow kamu lina^^

semoga terus maju.keep on blogging!

jemput baca

sambal ketuk langkah demi langkah

http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/samba-kotuk-omak-den-langkah-domi.html

Lulu caldina berkata...

Wohoo..blogger dari Wilayah persekutuan...Hi...ngee

NiSha berkata...

salam santai dari blog abg ben..
sy dtg johor..
http://heandsheloves.blogspot.com/
>NiSha<

yayalya berkata...

saya bloggger dr johor no.32

singgah dr segmen abg ben :)

micky eyqa berkata...

salam pekenalan dari blog abg ben :)

ady berkata...

http://adyadnin.blogspot.com

smer la..aku pon ske borak kosong