Isnin, 21 Mac 2011

Home » » Mahal gila harga t-shirt ni

Mahal gila harga t-shirt ni

Paling banyak sampai berapa ringgitkah yang pernah anda keluarkan membeli  satu t-shirt?
Sebelum menjawab, lihat dulu  harga t-shirt yang boleh dikatakan termahal dibawah ini :


T-shirt harga $1.395
 
 t-shirt dengan teknik hand-painted dari brand Dolce & Gabbana harga $1.495
 

T-shirt Cashmere hitam dari Giorgio Armani dengan harga $1.895.

T-shirt bekas vintage hip hop (RUN DMC) tahun 80-an, dari Adidas seharga $6.500

4 ulasan:

mcm ni lah berkata...

ape yg sy tengok kebanyakkan tshirt mahal ni dilukis dgn tangan

zieyRa suLLey© berkata...

300 kot
btw, follow saye, saye follow awak balik

nur chahaya abadiey berkata...

fuhh..mahal...xmampu nk beli...

secret berkata...

Standard ar. kalau kita nak buat hand painted t-shirt pun boleh. tapi serius leceh gila. macam melukis la. tapi atas kain.fuhh... bahan-bahannya mestilah berkualiti supaya tahan lama dan tahan lasak bila dimesin basuh kan. kalau sendri buat, orang lain nak beli,rasa menjengkilkan je kalo ade orang tawar harga rm10.haha. lagi pulak macam dng nih. n lg 1, sekarang jadi trend baru, jual barang antik even it's just an original t-shirt. kalo kat bandle pun, mahal dowh. hoho

ade hati nak mengorat awek arab? Aku ade petua baik punyer