Sabtu, 5 Mac 2011

Home » , » kenapa aku buat blog

kenapa aku buat blog

kenapa aku buat blog?nak tahu kenapa?banyak sebab kenapa aku buat blog sebab hari-hari aku tengok pakcik aku mengadap laptop entah apa yang dibuatnya...rupa-rupanya dia sibuk update blog dia sampai makan pun depan laptop macam tu pun ada......

dan kenapa aku nak buat blog aku?aku nak berkongsi macam-macam cerita dengan korang semua tentang aku,tentang orang sekeliling dan tentang kehidupan....macam-macam aku boleh kongsi dekat blog niekan....

1 ulasan:

Noriz berkata...

sya pun blogger baru....budak tau nak merangkak lagi dlm blog ni ;)